ART PACK: TVOŘIVÉ BALÍČKY

  1. Malba na textil

Varianty: TAŠKA PŘÍRODNÍ, barva natur, 39×41 cm; nebo ŠEDÝ BATOH, 45×37 cm; oboje vysoké gramáže – 240 g/cm3

Sada obsahuje: tašku nebo batoh, 3 barvy na textil v kelímcích (1 základní, 30 ml a 2 doplňkové, 10 ml), transferová tužka pro přenos motivu, 2 listy pečícího papíru, špejle, popř. vytisknutý motiv, vytištěný postup a odkaz na video na YouTube.

Podle návodu si vytvoříte krásnou a praktickou tašku nebo batoh na každodenní použití. Můžete se inspirovat našimi motivy, nebo vytvořit své originální návrhy. S naším videonávodem to hravě zvládnete. Balíček je vhodný pro všechny věkové kategorie, matky s dětmi, samostatné děti od 7 let.

Cena balíčku: 230 Kč (školy), 250 Kč (veřejnost)  

 

2. Dekorování porcelánu

Varianty: DVA HRNKY nebo MISKA A MISTIČKA

Sada obsahuje: dva porcelánové polotovary, 3 barvy speciálních glazur na porcelán (1 základní, 30 ml a 2 doplňkové, 10 ml), kopírovací uhlový papír, špejle, vytištěný postup a odkaz na video na YouTube.

Podle návodu vás naučíme, jak nanášet glazuru na porcelán. Pomocí předkreslených motivů dokážete vytvořit vlastní originál, který vám následně vypálíme v peci. Používáme profesionální zahraniční glazury, pálené za vysokých teplot. Finální výrobek je určen k dennímu užívání (možno umývat v myčce). Také může být vhodným dárkem pro kamarády. Balíček je vhodný pro všechny věkové kategorie, matky s dětmi, samostatné děti od 7 let.

Cena balíčku: 250 Kč (školy), 280 Kč (veřejnost)  

 

3. Skleněné fusingové obrázky

Varianty: VĚTŠÍ OBRÁZEK, 20×24 cm + MALÝ OBRÁZEK, 10×10 cm nebo TŘI OBRÁZKY, 12×18 cm

Sada obsahuje: zvolené formáty floatového skla, 5 balíčků se základními barvami skleněných střepů (každý 60 g), lepidlo v kelímku, háčky a uchycení obrázků, špejle, vytištěný postup a odkaz na video na YouTube.

Z naší sady na tvoření si vyrobíte skleněné mozaikové obrázky, které můžou být podle vašich vlastních návrhů, nebo se necháte inspirovat našimi jarními motivy. Po dokončení díla vám obrázky vypálíme ve fusingové peci za vysokých teplot a sklo se spojí do jedné plochy. Obrázky jsou hezkým dárkem nebo dekorací do oken. Balíček je vhodný pro všechny věkové kategorie, samostatné děti od 7 let, při práci je jen nutno dbát na bezpečnost manipulace se sklem.

Cena balíčku: 250 Kč (školy), 280 Kč (veřejnost)